fbpx

Unikátny diár pre klientov EVERGREEN

Klient.

Evergreen je slovenská firma, ktorá vyrába drevený nábytok z masívu s dôrazom na tradíciu. Vďaka precíznym remeselným zručnostiam a viac ako dvom desaťročiam skúseností pretvára kvalitné prírodné materiály na odolný nábytok s nadčasovým dizajnom.

Výzva.

Zadaním bolo vytvorenie praktického darčekového predmetu pre zákazníkov, ktorý by spájal informačnú a reklamnú funkciu v trvácnom prevedení. Návrh mal reprezentovať historický vývoj, jedinečnú podstatu dreva a filozofiu firmy. Kreatívny proces bol inšpirovaný záujmami cieľovky s vyšším životným štandardom.

Riešenie.

Kniha s obalom zo surového dreva / kmeňa stromu, formát max. A5, farebne ladená do hnedých odtieňov, povrchovo ošetrená. Jednoduchý, neopracovaný obal ako symbol prepojenia človeka s prírodou, filozofia vrátenia sa späť k našim koreňom a tradíciám.

Luxusný business dizajn inšpirovaný preferenciami cieľovej skupiny. Väzba na spôsob strieborného kovového pákového otvárania (namiesto klasického viazania). Knihe môže majiteľ vdýchnuť druhý život v podobe vlastného diára / zápisníka. Funguje totiž na spôsob zakladača. Ideálny na poznámky vďaka možnosti výberu strán a opätovného vloženia sebe prispôsobeného obsahu. Žiadna jednorázovka.

Pútavý marketingový materiál s príbehom a zároveň prakticky využiteľný produkt s pridanou hodnotou, zvečňujúci filozofiu a logo firmy Evergreen (gravírovanie na vnútornej strane obálky).

Vytvorme niečo úžasné.

    Vaše osobné údaje budú použité na kontaktovanie.